DEFENDER 130

ELÉG HELY A KÖZÖS KALANDOZÁSHOZ.

KÜLSŐ FORMATERV

Összetéveszthetetlen sziluett, amelyet a tökéletesen kivitelezett dizájn emel új szintre. A Defender 130 a forma és a funkció harmonikus kombinációjának köszönheti tekintélyt parancsoló kiállását.

TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ KIÁLLÁS

Az orrától a pótkerékig mért, lenyűgöző 5358 mm-es hosszúság összetéveszthetetlenné teszi. Lenyűgöző kialakítása aszfalton és terepen egyaránt magára vonja a figyelmet. A Defender 130 a menet- és terepképességek, valamint a helykínálat felülmúlhatatlan egységét kínálja.

TÁGAS TÉRÉRZET

Az eltolható panoráma napfénytető természetes fénybe borítja az első két üléssort, míg a kizárólag a Defender 130 modellhez kínált, kiegészítő üvegtető jóvoltából a harmadik üléssoron utazók ugyanabban a hamisítatlan Defender élményben részesülhetnek, mint előrébb ülő útitársaik.

PRÉMIUM RÉSZLETEK

A Defender 130 minden részlete visszafogott magabiztosságról tanúskodik, a határozott kiállástól a minimalista, kifinomult felületkidolgozásokig. A karosszéria színére fényezett pótkerék burkolat még egységesebbé, még határozottabbá teszi a modell megjelenését.

BELSŐ KIALAKÍTÁS

A harmadik sori ülésekkel felszerelt Defender 130 a kategória legjobb helykínálatát nyújtja akár nyolc utasa számára. Az utastérben egyedi részletek emelik magasabb szintre a formavilágot.

DIZÁJN RÉSZLETEK

DIZÁJN RÉSZLETEK

A rendkívül tágas Defender 130 belső tere határozott, mégis prémium környezetet kínál, amelyben olyan részletek fogadnak, mint a Noble Chrome díszítőelemek vagy a fabetétek.
11,4" ÉRINTŐKÉPERNYŐ

11,4" ÉRINTŐKÉPERNYŐ

11,4” érintőképernyővel felszerelve. A nagy méretű kijelző és az ívelt üveg alá fejtett kezelőfelület nagyobb fényereje a navigációs rendszer használatakor részletekben gazdagabb megjelenítést tesz lehetővé.
PRÉMIUM BŐRKÁRPITOK

PRÉMIUM BŐRKÁRPITOK

A különböző kivitelekben, így Vintage Tan és Light Oyster árnyalatban rendelhető, perforált Windsor bőrkárpitozás magasabb szintre emeli a Defender 130 belső terének hangulatát.

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Akármerre tart, akárkivel utazik együtt, hozza ki a legtöbben minden kalandból.

PRAKTIKUS HARMADIK ÜLÉSSOR

A Defender 130 minden ülésén kompromisszumoktól mentes komfort várja utasait. A harmadik soron utazók a kategória legjobb lábterét és legszélesebb ülőlapjait élvezhetik, kényelmükről pohártartók, kartámaszok és USB C töltőaljzatok gondoskodnak.
ALAPFELSZERELTSÉG

ALAPFELSZERELTSÉG

A Defender 130 egy sor alapkivitelű utastéri funkcióval tesz élvezetesebbé és praktikusabbá minden utazást, a 11,4"-os érintőképernyőtől kezdve a padlókonzolon ám a szövet szőnyegekig és a prémium kárpitozott csomagtartóig.
NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

A háromzónás klímaberendezés mindhárom zónában kínál hűtés és fűtés funkciót, míg a négyzónás klímaberendezés jóvoltából mindhárom üléssoron külön szabályozhatók a rendszer paraméterei.
PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ

PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ

A Defender 130 harmadik üléssora mögött is jut hely a csomagoknak. Ha még több helyre volna szüksége, hajtsa le a harmadik üléssort, és lenyűgöző 1232 literes csomagtérrel gazdálkodhat.

RENDELHETŐ CSOMAGOK

A külső optikai csomagok közül válogatva tegye még egyedibbé Defendere megjelenését.

KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAGOK

A Defender 130 rendkívül jól testre szabható. Számos egyéb lehetőség mellett négy külső optikai csomag közül választhat:
– Fekete külső optikai csomag – Magasfényű külső optikai csomag – Kiterjesztett fekete külső optikai csomag – Kiterjesztett magasfényű külső optikai csomag
A konfigurátorban megtervezheti álmai Defender 130 modelljét.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

TARTOZÉKCSOMAGOK

Korlátlan lehetőségek. Válasszon az alábbi négy csomag közül, és tegye teljessé a világát.

FELFEDEZŐ CSOMAG

FELFEDEZŐ CSOMAG

Járja a saját útját, akármilyen terepen vezet is át. A Felfedező csomag lehetővé teszi a Defender számára, hogy dacoljon a szokásokkal, és meghódítsa az ismeretlen tájakat.
KALAND CSOMAG

KALAND CSOMAG

Nyisson új területet szenvedélyének. A Kaland csomaggal felszerelt Defenderrel magabiztosan térhet le a kitaposott útról, és vághat neki a természet játszóterének.
COUNTRY CSOMAG

COUNTRY CSOMAG

A bakancs sárosan az igazi! Válassza a Country csomagot, és Defendere vidáman dacol majd az elemekkel, emlékezetessé téve minden utazást.
VÁROSI CSOMAG

VÁROSI CSOMAG

Hódítsa meg a betondzsungelt! Az Urban csomag olyan ellenállhatatlan stílussal, magabiztossággal és kiállással ruházza fel a Defendert, ami a kertváros hősévé teszi.

FEDEZZE FEL!

DEFENDER MODELLEK

DEFENDER MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
GALÉRIA

GALÉRIA

A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását.

*A folyadéktérfogat az iparágban szokásos mérési módszer: azt mutatja, mennyi folyadékot tölthetnénk bele a csomagtartóba.