A DEFENDER FELFEDEZÉSE

Defender modellek céges vásárlók részére most 2,99% kedvezményes finanszírozással!

A DEFENDER FELFEDEZÉSE
Defender L663 90 22MY
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

KARAKTERES DIZÁJN

Modern, magával ragadó arányok. Túlzások nélküli, kifinomult felületek. Magasra húzott motorházfedél, plasztikus hűtőmaszk, precízen kidolgozott részletek.
TERVEZZE MEG SAJÁT AUTÓJÁT
Range Rover Defender interior

MODERN ÉS TARTÓS

A tartósság és a funkcionalitás mesteri megtestesülése. A belső felületeket borító porfesték jóvoltából az autó belül pont ugyanolyan strapabíró, mint kívül.
TERVEZZE MEG SAJÁT AUTÓJÁT

ÚJRAALKOTOTT LEGENDA

DEFENDER 130 OUTBOUND

A menet- és terepképességek, valamint a kényelem felülmúlhatatlan kombinációja. Messzebb juthat, több mindent fedezhet fel a tágas pihenő- és alvóhelynek, ötletes tárolási megoldásoknak köszönhetően.
TERVEZZE MEG SAJÁT AUTÓJÁT

ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ

SZÉLSŐSÉGES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TESZTELVE

A kis tömegű, önhordó karosszériát a legszélsőségesebb igénybevételre terveztük, és a világ legextrémebb pontjain teszteltük: a prototípusokkal 3,9 millió kilométert tettünk meg, és eközben több mint 73 ezer vizsgálatot végeztünk. Ez minden idők legrobusztusabb Defendere.

FELTARTÓZTATHATATLAN MENET- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

SZÁLLÍTÁS

Kompromisszumok nélkül. A dinamikus terhelhetőség akár 168 kg.**. Ez a Defender akár 300 kilogrammos statikus terhelhetőségével együtt** új távlatokat nyit a kalandok terén. Ha a természetben éjszakázna, arra tökéletes megoldást kínál a tetőn rögzíthető sátor.

PIVI PRO

A díjnyertes Pivi Pro3 infotainment rendszerrel mindig kapcsolatban maradhat. A 11,4 colos központi érintőképernyő letisztult, elegáns műszerfalat eredményez. A hangerő, illetve a klímaberendezés és az ülések beállításai ösztönösen szabályozhatók.
MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

Kedve szerint élvezheti a zenét a 700W-os MeridianTM Surround audiorendszer jóvoltából. Ez 14 hangszóró, valamint egy kétcsatornás mélynyomó segítségével tölti meg kristálytiszta magas és telt mély hangokkal az utasteret.
ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

A feledhetetlen kalandokra felkészített Online csomag4 folyamatos konnektivitást biztosít, hozzáférést biztosít az olyan alkalmazásokhoz, mint az Amazon Alexa vagy a Spotify, míg a vezeték nélküli szoftverfrissítés (SOTA) technológiájának köszönhetően mindig naprakészen tarthatja járművét.
AKADÁLYTALAN KILÁTÁS

AKADÁLYTALAN KILÁTÁS

A ClearSight belső visszapillantó tükör jóvoltából mindig szemmel tarhatja a háta mögött hagyott területet.5. A folyamatos videokép jóvoltából sem a tetőig pakolt csomagtartó, sem a nagyra nőtt utasok nem gátolják a hátratekintést.
VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. Innovatív technológiák segítségével teheti még intenzívebbé a vezetési élményt.

ELLENÁLLHATATLAN TELJESÍTMÉNY

DEFENDER ELEKTROMOS HIBRID

Az elektromos plug-in hibrid Defender nem ismer kompromisszumokat. WLTP szabvány szerinti elektromos hatótávolsága akár 51 km**. Várható tényleges elektromos hatótávolsága pedig akár xx km. Az autó hibrid üzemmódban akár 760 kilométert képes megtenni egy huzamban.**. Emellett támogatja az egyenáramú gyorstöltést, így mindössze 30 perc alatt 0-ról 80%-ra tölthető.

ELEKTROMOS HIBRID MŰSZAKI ADATOK

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)**

51 km

Várható tényleges hatótávolság: akár 43km (WLTP.)

0-100 KM/ÓRA

5,6 MÁSODPERC

0-60 mérföld/óra 5,4 másodperc alatt.

NYILVÁNOS TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

0,5 ÓRA

Egyenáramú gyorstöltés 0-ról 80%-ra 30 perc körül.

VONTATHATÓ TÖMEG (MAX.)

3.000 KG

A választott hajtáslánc befolyásolhatja a vontatási képességet.

KÜLÖNLEGES, MINT ÖN

Készüljön fel minden helyzetre: a tartozékcsomagok kínálatából válogatva kiterjesztheti a Defender menetképességeit, terepalkalmasságát és tartósságát.
KÜLÖNLEGES, MINT ÖN

FEDEZZE FEL!

DEFENDER MODELLEK

DEFENDER MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.

**WLTP számadatok megtekintése

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

*Folyadéktérfogat: Az a mennyiség, amennyi folyadékkal elvben fel lehetne tölteni a csomagtartót.

** Defender 110 és 130 terepabroncsokkal. Defender V8 modellekhez nem rendelhető.

*A végsebesség 20 colos kerekek esetén 191 km/óra.

1Nem kompatibilis az elülső expedíciós védőrendszerrel és a hűtőrács védőkerettel.

2Mielőtt vízbe hajtana, ellenőrizze az útvonalat és a kijáratot.

3A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

4A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
5Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.