FLOTTA ÜGYFÉLKAPCSOLATOK

GAZDASÁGOS ÉS HATÉKONY TÁMOGATÁS ÜZLETI ÜGYFELEINK SZÁMÁRA

FORDULJON MÁRKAKERESKEDŐJÉHEZ
KÖLTSÉGHATÉKONY KARBANTARTÁS

Bármely Land Rover típusra esik a választása, biztos lehet annak kiemelkedő terepalkalmasságában és megbízhatóságában. Ha pedig vállalkozóként használja járművét, megnyugtató a tudat, hogy mindig számíthat ránk.

A LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐ KERESÉSE
FIXÁRAS KÖTELEZŐ SZERVIZCSOMAGOK – KISZÁMÍTHATÓ FLOTTAKÖLTSÉGEK

A Land Rover kötelező szervizcsomagjai a választott konstrukciónak megfelelő időtartamra fedezik a normál karbantartás költségeit. Biztos lehet abban, hogy járműve mindig a tökéletes teljesítményhez elengedhetetlen, optimális gondoskodásban részesül, méghozzá csökkentett költségekkel, de kompromisszumoktól mentes minőségben.

LAND ROVER ASSZISZTENCIA

A Land Rover Asszisztencia olyan teljes körű asszisztencia program, amely a Land Rover tulajdonosok számára minden helyzetben megnyugtató megoldást biztosít. A program teljes körű, kategóriaelső színvonalú támogatást nyújt közúti vészhelyzetek esetén, legyen szó meghibásodás vagy baleset következtében bekövetkező mozgásképtelenségről, vagy olyan apró incidensről, mint egy defekt. Ügyfeleink a gyártói garancia teljes időtartama alatt, három éven át élvezhetik a Land Rover Asszisztencia előnyeit.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
GYÁRTÓI GARANCIA TELJES KÖRŰ VÉDELEMMEL

Az Ön Land Rovere valóságos mérnöki és formatervezési mestermű. Amennyiben gyártási hibából eredően bármely alkatrésze javításra vagy cserére szorul az első három év során, a munkát teljesen ingyen elvégzik Önnek márkakereskedőink vagy hivatalos szervizközpontjaink. A javításokat képzett Land Rover szerelők végzik, kizárólag eredeti Land Rover alkatrészek felhasználásával. A szakértelem és a védelem ezen kombinációja szavatolja, hogy Ön mindig a legjobb kezekben tudhassa járművét.

CSEREAUTÓ / HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

A Land Rover márkakereskedői kényelmi szolgáltatások széles választékával igyekeznek gondoskodni arról, hogy Önnek a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülöznie járművét. Márkakereskedőink elhozzák járművét otthonából vagy munkahelyéről, majd visszaviszik azt oda, vagy csereautót biztosítanak Önnek (amennyiben elérhető; előzetes foglalás szükséges.)

FORDULJON MÁRKAKERESKEDŐJÉHEZ
HÁROMÉVES GYÁRTÓI GARANCIA

Amennyiben Land Rover járműve gyártási hibás alkatrész miatt meghibásodik, azt ingyenesen, kérdés nélkül megjavítja vagy kicseréli Önnek legközelebbi Land Rover hivatalos szervizközpontunk.

A LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐ KERESÉSE
KERESKEDŐ KERESÉSE
A legközelebbi hivatalos szervizközpont keresése
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Land Rover brosúrákat
KAPCSOLATFELVÉTEL
Kérdéseivel forduljon a Land Roverhez
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben