AZ ÚJ RANGE ROVER
BY SV BESPOKE

ÖN IHLETTE

Az SV Bespoke utánozhatatlan mesterművé varázsolja az Ön Range Roverét.


Az Ön számára kijelölt SV Bespoke szakértővel folytatott, személyes megbeszéléseket követően, minden korábbinál szélesebb körű lehetőségekből merítve, együtt valósíthatják meg személyes prémium elképzeléseit.


Tegye még egyedibbé ezt a legapróbb részletekbe menően kidolgozott, gondosan megvalósított járművet.

AZ ÖNKIFEJEZÉS EMBLÉMÁJA

Különleges színek és kivitelek igény szerinti kombinációjával teljesen egyedülállóvá teheti a Range Rover külső megjelenését.


Válogasson az SV Bespoke ajánlott palettájának lenyűgöző árnyalataiból, vagy válassza a 'mintához igazítás' szolgáltatást, ha olyan színre vágyna, amilyen senki másnak nincs a világon. A megálmodott színt kompromisszumok nélkül megvalósítjuk.


Ez az opció a még lenyűgözőbb megjelenés érdekében kontrasztos tetőlemezzel, tükörházakkal és kerékbetétekkel is társítható.


Még több lehetőség közül választana? A legigényesebb anyagokból, különleges színekben megvalósított külső dekorelemekkel, feliratokkal is díszítheti autóját.

KÜLSŐ FILM MEGTEKINTÉSE

KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜLI UTASTÉR

Az SV Bespoke Range Rover fedélzetén személyes elvárásaihoz és elképzeléseihez igazított kényelem és minőség vár Önre.


Válasszon a félanilin bőr és fenntartható bőrmentes Ultrafabrics kárpitok exkluzív szín- és performáció-variációkat tartalmazó választékából. Vagy kérje meg SV Bespoke szakértőjét, hogy mutassa be Önnek az általunk ajánlott összeállításokat.


Intarziás, fémbetétes vagy domborított mozaikos kidolgozású, prémium fabetétek és dekorelemek kínálatából rendezheti be egyedülálló belső környezetét. Egyedi elképzeléseit a kontrasztos öltések és a padlószőnyegek terén is megvalósítjuk.


Az önkifejezés még magasabb szintjén arra is lehetőséget kínálunk, hogy tökéletesen egyedi grafikákkal és szövegekkel megvalósított üléshímzések, illetve küszöb díszlécek alkalmazásával tegye utánozhatatlanul személyessé autója megjelenését.

Belső tér film megtekintése
Kézműves mestereink és kompromisszumot nem ismerő munkatársaink életre keltik elképzeléseit.

A legközelebbi kereskedő keresése