A PLUG-IN HYBRID (PHEV) JÁRMŰ BEÁLLÍTÁSA

A PLUG-IN HYBRID (PHEV) JÁRMŰ BEÁLLÍTÁSA

AZ ONLINE CSATLAKOZÁS ELŐNYEI

Üdvözöljük - kezdődhet izgalmas új kalandja Land Roverével! Segítünk csatlakozni plug-in hybrid járműve legfontosabb funkcióihoz és szolgáltatásaihoz, az infotainment rendszertől kezdve az okostelefonos alkalmazásokig.1.

CSATLAKOZÁS A SZÓRAKOZTATÓ RENDSZERHEZ

AZ OKOS TÖLTÉST TÁMOGATÓ, HASZNOS FUNKCIÓK

MAXIMÁLIS HATÓTÁVOLSÁG AZ ELŐKLIMATIZÁLÁS SEGÍTSÉGÉVEL

MAXIMÁLIS HATÓTÁVOLSÁG AZ ELŐKLIMATIZÁLÁS SEGÍTSÉGÉVEL

Az előklimatizálás funkcióval álló helyzetben hűtheti vagy fűtheti a töltőre csatlakoztatott Land Rover belső terét, illetve akkumulátorát. Mivel a rendszer ilyenkor az ehhez szükséges energiát a hálózatból veszi, nem meríti az akkumulátort, így Ön maximális hatótávolsággal indulhat útnak.

Az előklimatizálás beállításához töltse le alább az iGuide alkalmazást, és keresse meg az 'előklimatizálás' menüpontot.
TÖLTSÖN TAKARÉKOSAN, CSÚCSIDŐN KÍVÜL

TÖLTSÖN TAKARÉKOSAN, CSÚCSIDŐN KÍVÜL

Járművét egész éjszakára csatlakoztassa a töltőre: ez leegyszerűsíti a töltést, ráadásul ebben az időszakban számos háztartási szolgáltató esetében jelentősen kedvezőbb áron töltheti elektromos járművét. Használja a gépkocsi 'preferált töltési időszak' funkcióját, és soha nem fog lemaradni a csúcsidőn kívüli, kedvezményes tarifákról.

A preferált töltési időszak beállításához töltse le alább az iGuide alkalmazást, és keresse meg a 'gépkocsi töltése' menüpontot.

NÉLKÜLÖZHETETLEN OKOSTELEFONOS ALKALMAZÁSOK

A Land Rover iGuide és a Land Rover Remote alkalmazások révén bármikor, bárhonnan azonnal hozzáférhet autója legfontosabb funkcióihoz és szolgáltatásaihoz.

JÁRMŰ TANÁCSADÁS MENET KÖZBEN

JÁRMŰ TANÁCSADÁS MENET KÖZBEN

A Land Rover iGuide alkalmazás segít azonosítani és megérteni a Land Rover plug-in hybrid legfontosabb funkcióit és kezelőszerveit. Az alkalmazás egyben mobil felhasználói kézikönyvként is szolgál, amelyen keresztül könnyedén megtalálhatja a választ összes kérdésére.
VEZÉRELJE JÁRMŰVÉT BÁRHONNAN

VEZÉRELJE JÁRMŰVÉT BÁRHONNAN

A Land Rover Remote alkalmazás révén közvetlenül okostelefonjáról vezérelheti az autó funkcióit. Központi zár, üzemanyagszint, előklimatizálás, töltés időzítése és klímaberendezés: egyetlen gombnyomással mindet vezérelheti vagy lekérdezheti.

KIEGÉSZÍTŐ PLUG-IN HYBRID SZUPPORT

HOGYAN TÖLTSE PLUG-IN HYBRID JÁRMŰVÉT

HOGYAN TÖLTSE PLUG-IN HYBRID JÁRMŰVÉT

Ismerje meg az otthon vagy nyilvános töltőponton végzett töltés egyszerű lépéseit.
PLUG-IN HYBRID ÜZEMMÓDOK

PLUG-IN HYBRID ÜZEMMÓDOK

Ismerje meg az üzemmódokat, amelyek lehetővé teszik, hogy járművét elektromos vagy belső égésű üzemben használja.

1Csak kompatibilis okostelefonok esetén. Elérhetősége a független szolgáltatói platformok elérhetőségétől, valamint a mobil jelerősségtől függ.

Az InControl funkciók, opciók és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

Az iGuide az Apple Inc. védjegye. Az IOS az Apple Inc. végjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android a Google LLC védjegye.