ELEKTROMOS (PHEV) ÜZEMMÓDOK

ELEKTROMOS (PHEV) ÜZEMMÓDOK

A KÖRNYEZETHEZ IGAZODÓ TELJESÍTMÉNY

Fedezze fel az üzemmódokat, amelyek segítségével gombnyomásra válthat a Land Rover plug-in hybrid gépkocsi elektromos és benzines üzemmódjai között.

HYBRID ÜZEMMÓD

HYBRID ÜZEMMÓD

Az alapértelmezett üzemmódban a vezérlés automatikusan úgy választja a benzin-, illetve villanymotort, hogy mindig optimális mértékű teljesítményt és forgatónyomatékot biztosítson.
ELEKTROMOS (EV) ÜZEMMÓD

ELEKTROMOS (EV) ÜZEMMÓD

A középkonzolon található gomb megnyomásával aktiválható EV üzemmód a lehető leghosszabban hajtja elektromos energiával a járművet. A rendszer automatikusan beindítja a belső égésű motort, ha nagyobb teljesítményre van szükség, mint amit a villanymotor egyedül biztosítani képes.

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS OPTIMALIZÁLÁSA

Alapértelmezett üzemben (hibrid) kétféle töltésszabályozó funkció aktiválásával optimalizálhatja az akkumulátor töltöttségi állapotát, illetve a jármű üzemanyag-fogyasztását:

TÖLTÉSMEGTARTÁS FUNKCIÓ

TÖLTÉSMEGTARTÁS FUNKCIÓ

Az érintőképernyőről kézzel kiválasztható SAVE funkció nem engedi, hogy az akkumulátor töltöttsége egy előre meghatározott szint alá essen. Egyes modelleken ez a funkció azt is lehetővé teszi, hogy az autó menet közben töltse az akkumulátort. Így Ön az utazás egy későbbi szakaszára tartalékolhatja a csendes, emissziómentes közlekedés lehetőségét.
PREDIKTÍV ENERGIA OPTIMALIZÁCIÓS (PEO) FUNKCIÓ

PREDIKTÍV ENERGIA OPTIMALIZÁCIÓS (PEO) FUNKCIÓ

A PEO szolgáltatás automatikus aktiválásához elég beírni egy úti célt a navigációs rendszerbe. A PEO a földrajzi adatok alapján kiszámítja az útvonal jellegét, és intelligens módon úgy kombinálja a villanymotor és a benzinmotor vezérlését, hogy az út egészére vetítve összességében a lehető legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztást érje el. Ezzel egyben városi szakaszokon a lehető legcsekélyebb károsanyag-kibocsátással közlekedhet.

KIEGÉSZÍTŐ SZUPPORT

HOGYAN TÖLTSE JÁRMŰVÉT

HOGYAN TÖLTSE JÁRMŰVÉT

Ismerje meg az otthon vagy nyilvános töltőponton végzett töltés egyszerű lépéseit.
JÁRMŰ BEÁLLÍTÁSA

JÁRMŰ BEÁLLÍTÁSA

Hogy maximálisan kihasználhassa járműve legfontosabb funkcióit és szolgáltatásait, először is csatlakoztassa infotainment rendszerét, és állítsa be a Remote okostelefonos távvezérlést.1

1Csak kompatibilis okostelefonok esetén. Elérhetősége a független szolgáltatói platformok elérhetőségétől, valamint a mobil jelerősségtől függ.