PLUG-IN HIBRID (PHEV) ÜZEMMÓDOK

PLUG-IN HIBRID (PHEV) ÜZEMMÓDOK

A KÖRNYEZETHEZ IGAZODÓ TELJESÍTMÉNY

Fedezze fel az üzemmódokat, amelyek segítségével gombnyomásra válthat a Land Rover plug-in hybrid gépkocsi elektromos és benzines üzemmódjai között.

HYBRID ÜZEMMÓD

HYBRID ÜZEMMÓD

Az alapértelmezett üzemmódban a vezérlés automatikusan úgy választja a benzin-, illetve villanymotort, hogy mindig optimális mértékű teljesítményt és forgatónyomatékot biztosítson.
ELEKTROMOS (EV) ÜZEMMÓD

ELEKTROMOS (EV) ÜZEMMÓD

A középkonzolon található gomb megnyomásával aktiválható EV üzemmód a lehető leghosszabban hajtja elektromos energiával a járművet. A rendszer automatikusan beindítja a belső égésű motort, ha nagyobb teljesítményre van szükség, mint amit a villanymotor egyedül biztosítani képes.

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS OPTIMALIZÁLÁSA

Alapértelmezett üzemben (hibrid) kétféle töltésszabályozó funkció aktiválásával optimalizálhatja az akkumulátor töltöttségi állapotát, illetve a jármű üzemanyag-fogyasztását:

TÖLTÉSMEGTARTÁS FUNKCIÓ

TÖLTÉSMEGTARTÁS FUNKCIÓ

Az érintőképernyőről kézzel kiválasztható SAVE funkció nem engedi, hogy az akkumulátor töltöttsége egy előre meghatározott szint alá essen. Egyes modelleken ez a funkció azt is lehetővé teszi, hogy az autó menet közben töltse az akkumulátort. Így Ön az utazás egy későbbi szakaszára tartalékolhatja a csendes, emissziómentes közlekedés lehetőségét.
PREDIKTÍV ENERGIA OPTIMALIZÁCIÓS (PEO) FUNKCIÓ

PREDIKTÍV ENERGIA OPTIMALIZÁCIÓS (PEO) FUNKCIÓ

A PEO szolgáltatás automatikus aktiválásához elég beírni egy úti célt a navigációs rendszerbe. A PEO a földrajzi adatok alapján kiszámítja az útvonal jellegét, és intelligens módon úgy kombinálja a villanymotor és a benzinmotor vezérlését, hogy az út egészére vetítve összességében a lehető legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztást érje el. Ezzel egyben városi szakaszokon a lehető legcsekélyebb károsanyag-kibocsátással közlekedhet.

FÉKENERGIA VISSZANYERÉS

Bármely üzemmódban halad, amint felemeli lábát a gázpedálról, a rendszer regeneratív módon fékezi a plug-in hybrid járművet, és kényelmesen lelassítja azt, miközben az így megtermelt energiával tölti az akkumulátort, optimalizálja a hatótávolságot. Ha Ön a fékre lép, azzal megnövelheti a visszanyert energia mértékét.
FÉKENERGIA VISSZANYERÉS

KIEGÉSZÍTŐ PLUG-IN HYBRID SZUPPORT

HOGYAN TÖLTSE PLUG-IN HYBRID JÁRMŰVÉT

HOGYAN TÖLTSE PLUG-IN HYBRID JÁRMŰVÉT

Ismerje meg az otthon vagy nyilvános töltőponton végzett töltés egyszerű lépéseit.
A PLUG-IN HYBRID JÁRMŰ BEÁLLÍTÁSA

A PLUG-IN HYBRID JÁRMŰ BEÁLLÍTÁSA

Hogy maximálisan kihasználhassa járműve legfontosabb funkcióit és szolgáltatásait, először is csatlakoztassa infotainment rendszerét, és állítsa be a Remote okostelefonos távvezérlést.1

1Csak kompatibilis okostelefonok esetén. Elérhetősége a független szolgáltatói platformok elérhetőségétől, valamint a mobil jelerősségtől függ.