A ELEKTROMOS JÁRMŰ TÖLTÉSE

A ELEKTROMOS JÁRMŰ TÖLTÉSE

Ismerje meg a jármű otthoni vagy nyilvános töltőpontokon történő töltésének egyszerű lépéseit.bb. Itt mindent megtudhat, amire szüksége lehet ahhoz, hogy nap mint nap tisztán, elektromosan közlekedhessen.

TÖLTÉS OKTATÓVIDEÓ

Három perc alatt bemutatjuk a Land Rover töltési folyamatát.
FILM MEGTEKINTÉSE

TŐLTŐ CSATLAKOZÓK

Plug-in hybrid Land Rover gépkocsiját kombinált töltőrendszer (Combined Charging System, CCS) segítségével csatlakoztathatja töltőpontra. A CCS rendszer kompatibilis a váltóáramú töltők kisebb töltési teljesítményével, illetve bizonyos modellek az egyenáramú gyorstöltőkkel is. Más autógyártók eltérő töltési szabványrendszereket (pl. CHAdeMO) alkalmaznak. Ezek ritkábban használatosak a töltőhálózatokon, és nem kompatibilisek a plug-in hybrid Land Rover gépkocsikkal.

VÁLTÓÁRAMÚ (AC) TÖLTÉS

VÁLTÓÁRAMÚ (AC) TÖLTÉS

A gépkocsi CCS csatlakozó aljzatának felső része szolgál a váltóáramú töltésre (max. 7 kW). Az ebbe az aljzatba illeszthető csatlakozókat Type 2 csatlakozónak nevezzük; ezek kompatibilisek az otthoni töltőrendszerrel, a nyilvános váltóáramú töltőpontokkal, sőt, a háztartási elektromos csatlakozókkal is.
EGYENÁRAMÚ (DC) GYORSTÖLTÉS

EGYENÁRAMÚ (DC) GYORSTÖLTÉS

Bizonyos modellek esetén a CCS aljzat alsó részén két további érintkező található. Ezek a fenti három érintkezővel együtt egyenáramú gyorstöltést (max. 50 kW) tesznek lehetővé, ami általában a főutak és autópályák mentén kiépített töltőállomásokon elérhető. A két alsó csatlakozó használatához távolítsa el az aljzat alsó fedelét.

TŐLTŐKÁBELEK

Az Ön plug-in hybrid gépkocsija háromféle töltőkábellel kompatibilis, amelyekkel más és más forrásból vehet fel energiát.

NYILVÁNOS ÉS OTTHONI TÖLTŐBOX VÁLTÓÁRAMÚ KÁBEL (MODE 3)

NYILVÁNOS ÉS OTTHONI TÖLTŐBOX VÁLTÓÁRAMÚ KÁBEL (MODE 3)

A Mode 3 töltőkábellel az otthoni töltőboxra, valamint nyilvános váltóáramú töltőpontokra csatlakoztathatja gépkocsiját. A kábel mindkét végén Type 2 csatlakozóval rendelkezik.
RÖGZÍTETT EGYENÁRAMÚ GYORSTÖLTŐ KÁBEL

RÖGZÍTETT EGYENÁRAMÚ GYORSTÖLTŐ KÁBEL

Az egyenáramú gyorstöltő kábelt minden esetben fixen bekötik az autópályák és főutak mentén telepített nyilvános töltőpontokra, így Önnek nem kell saját kábellel rendelkeznie. A töltéshez a kábel csatlakozóját illessze a jármű CCS aljzatának mindkét részébe.
HÁZTARTÁSI CSATLAKOZÓ TÖLTŐKÁBEL (MODE 2)

HÁZTARTÁSI CSATLAKOZÓ TÖLTŐKÁBEL (MODE 2)

A Mode 2 töltőkábellel szabványos háztartási aljzatra csatlakoztathatja autóját. A kábel egyik végén Type 2 csatlakozó, a másikon háztartási villásdugó található.

JAVASOLT OKOSTELEFONOS ALKALMAZÁSOK

A Land Rover iGuide és a Land Rover Remote alkalmazásokon keresztül azonnal hozzáférhet az otthoni vagy nyilvános plug-in hybrid töltési folyamatot felügyelő és vezérlő funkciókhoz, illetve használati útmutatókhoz.

TÖLTÉS TANÁCSADÁS MENET KÖZBEN

TÖLTÉS TANÁCSADÁS MENET KÖZBEN

A Land Rover iGuide alkalmazás segít azonosítani és megérteni a Land Rover elektromos legfontosabb funkcióit és kezelőszerveit. Az alkalmazás egyben mobil felhasználói kézikönyvként is szolgál, amelyen keresztül könnyedén megtalálhatja a választ a töltéssel kapcsolatos összes kérdésére.1
VEZÉRELJE, ELLENŐRIZZE A TÖLTÉSI FOLYAMATOT BÁRHONNAN

VEZÉRELJE, ELLENŐRIZZE A TÖLTÉSI FOLYAMATOT BÁRHONNAN

A Land Rover Remote alkalmazás távoli töltés funkciója révén közvetlenül okostelefonjáról vezérelheti a töltési folyamatot. Ugyanitt egyetlen gombnyomással beállíthatja az indulás időpontját, az időzítést, valamint az előnyben részesített töltési időszakot.1

KIEGÉSZÍTŐ SZUPPORT

OTTHONI TÖLTŐ TELEPÍTÉSE

OTTHONI TÖLTŐ TELEPÍTÉSE

Elektromos járművét otthonában, szakember által telepített töltőboxról töltheti a legegyszerűbben, legkényelmesebben és leggazdaságosabban: minden reggel teli akkumulátorral indulhat útnak.
TÖLTÉS OTTHONÁTÓL TÁVOL

TÖLTÉS OTTHONÁTÓL TÁVOL

Töltse úti céljánál autóját: nyújtsa meg a hatótávolságot, ha szükséges. Derítse ki, hol nyílik erre lehetősége, és hogyan fizethet a szolgáltatásért?
A JÁRMŰ BEÁLLÍTÁSA

JÁRMŰ BEÁLLÍTÁSA

Hogy maximálisan kihasználhassa járműve legfontosabb funkcióit és szolgáltatásait, először is csatlakoztassa infotainment rendszerét, és állítsa be a Remote okostelefonos távvezérlést.1
ELEKTROMOS HYBRID ÜZEMMÓDOK

ELEKTROMOS HYBRID ÜZEMMÓDOK

Ismerje meg az üzemmódokat, amelyek lehetővé teszik, hogy járművét elektromos vagy belső égésű üzemben használja.

1Csak kompatibilis okostelefonok esetén. Elérhetősége a független szolgáltatói platformok elérhetőségétől, valamint a mobil jelerősségtől függ.

Az InControl funkciók, opciók és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

Az IOS az Apple Inc. végjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android a Google LLC védjegye.