VÁLASSZA KI AZ ÖN SZÁMÁRA
IDEÁLIS HAJTÁSTECHNOLÓGIÁT

VÁLASSZA KI AZ ÖN SZÁMÁRA  IDEÁLIS HAJTÁSTECHNOLÓGIÁT

Tudta, hogy a vezetési stílus, valamint az útvonal jellege és hossza mind nagyban befolyásolják a jármű teljesítményét és takarékosságát? Ha például rendszeresen lassú városi forgalomban közlekedik, arra egészen más jellegű erőforrás az ideális, mint ha inkább autópályán használja járművét, vagy gyakran vontat utánfutót. 


Segítünk Önnek megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

LAND ROVER HAJTÁSLÁNCOK

MI AZ AZ ELEKTROMOS AUTÓ?

MI AZ AZ ELEKTROMOS AUTÓ?

Az elektromos járműveket villanymotor és akkumulátor hajtja. Ahelyett, hogy benzinkúton tankolna, otthoni töltő segítségével töltheti fel az akkumulátort. Otthonától távol pedig igénybe veheti a nyilvános töltőpontok egyenáramú gyorstöltő berendezéseit.
MI AZ AZ ELEKTROMOS HIBRID (PHEV)?

MI AZ AZ ELEKTROMOS HIBRID (PHEV)?

A plug-in elektromos hibrid (PHEV) járművekben benzin- és villanymotor is dolgozik, így nem feltétlenül szükséges otthoni töltőpont kiépítése. Tisztán elektromos, emissziómentes közlekedés a mindennapi ingázásban; benzin-elektromos hibrid hajtás a hosszabb utazások során.
MI AZ A MILD HIBRID (MHEV)?

MI AZ A MILD HIBRID (MHEV)?

A mild hibrid (MHEV) járművek nem igényelnek külső töltést: a lassítás, illetve regeneratív fékezés során visszanyert energiát felhasználva teszik takarékosabbá a motor működését. Sokoldalúan használhatók, és a legváltozatosabb vezetési stílusokat támogatják.

SEGÍTSENEK VÁLASZTANI!

Adjon választ a vezetési szokásaira vonatkozó, öt rövid kérdésre, és segítünk eldönteni, hogy plug-in elektromos hibrid vagy mild hibrid járművet érdemes-e választania.

  • KI LESZ A JÁRMŰ TULAJDONOSA?