DEFENDER 130

ELÉG HELY A KÖZÖS KALANDOZÁSHOZ.
FILM MEGTEKINTÉSE

KÜLSŐ FORMATERV

Összetéveszthetetlen sziluett, amelyet a tökéletesen kivitelezett dizájn emel új szintre. A Defender 130 a forma és a funkció harmonikus kombinációjának köszönheti tekintélyt parancsoló kiállását.

TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ KIÁLLÁS

Az orrától a pótkerékig mért, lenyűgöző 5358 mm-es hosszúság összetéveszthetetlenné teszi. Lenyűgöző kialakítása aszfalton és terepen egyaránt magára vonja a figyelmet. A Defender 130 a menet- és terepképességek, valamint a helykínálat felülmúlhatatlan egységét kínálja.

TÁGAS TÉRÉRZET

Az eltolható panoráma napfénytető természetes fénybe borítja az első két üléssort, míg a kizárólag a Defender 130 modellhez kínált, kiegészítő üvegtető jóvoltából a harmadik üléssoron utazók ugyanabban a hamisítatlan Defender élményben részesülhetnek, mint előrébb ülő útitársaik.

PRÉMIUM RÉSZLETEK

A Defender 130 minden részlete visszafogott magabiztosságról tanúskodik, a határozott kiállástól a minimalista, kifinomult felületkidolgozásokig. A karosszéria színére fényezett pótkerék burkolat még egységesebbé, még határozottabbá teszi a modell megjelenését.

BELSŐ KIALAKÍTÁS

A harmadik sori ülésekkel felszerelt Defender 130 a kategória legjobb helykínálatát nyújtja akár nyolc utasa számára. Az utastérben egyedi részletek emelik magasabb szintre a formavilágot.

DIZÁJN RÉSZLETEK

DIZÁJN RÉSZLETEK

A rendkívül tágas Defender 130 belső tere határozott, mégis prémium környezetet kínál, amelyben olyan részletek fogadnak, mint a Noble Chrome díszítőelemek vagy a fabetétek.
11,4" ÉRINTŐKÉPERNYŐ

11,4" ÉRINTŐKÉPERNYŐ

11,4” érintőképernyővel felszerelve. A nagy méretű kijelző és az ívelt üveg alá fejtett kezelőfelület nagyobb fényereje a navigációs rendszer használatakor részletekben gazdagabb megjelenítést tesz lehetővé.
PRÉMIUM BŐRKÁRPITOK

PRÉMIUM BŐRKÁRPITOK

A különböző kivitelekben, így Vintage Tan és Light Oyster árnyalatban rendelhető, perforált Windsor bőrkárpitozás magasabb szintre emeli a Defender 130 belső terének hangulatát.

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Akármerre tart, akárkivel utazik együtt, hozza ki a legtöbben minden kalandból.

PRAKTIKUS HARMADIK ÜLÉSSOR

A Defender 130 minden ülésén kompromisszumoktól mentes komfort várja utasait. A harmadik soron utazók a kategória legjobb lábterét és legszélesebb ülőlapjait élvezhetik, kényelmükről pohártartók, kartámaszok és USB C töltőaljzatok gondoskodnak.
ALAPFELSZERELTSÉG

ALAPFELSZERELTSÉG

A Defender 130 egy sor alapkivitelű utastéri funkcióval tesz élvezetesebbé és praktikusabbá minden utazást, a 11,4"-os érintőképernyőtől kezdve a padlókonzolon ám a szövet szőnyegekig és a prémium kárpitozott csomagtartóig.
NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

A háromzónás klímaberendezés mindhárom zónában kínál hűtés és fűtés funkciót, míg a négyzónás klímaberendezés jóvoltából mindhárom üléssoron külön szabályozhatók a rendszer paraméterei.
PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ

PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ

A Defender 130 harmadik üléssora mögött is jut hely a csomagoknak. Ha még több helyre volna szüksége, hajtsa le a harmadik üléssort, és lenyűgöző 1232 literes csomagtérrel gazdálkodhat.

RENDELHETŐ CSOMAGOK

A külső optikai csomagok közül válogatva tegye még egyedibbé Defendere megjelenését.

KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAGOK

A Defender 130 rendkívül jól testre szabható. Számos egyéb lehetőség mellett négy külső optikai csomag közül választhat:
– Fekete külső optikai csomag – Magasfényű külső optikai csomag – Kiterjesztett fekete külső optikai csomag – Kiterjesztett magasfényű külső optikai csomag
A konfigurátorban megtervezheti álmai Defender 130 modelljét.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

TARTOZÉKCSOMAGOK

Korlátlan lehetőségek. Válasszon az alábbi négy csomag közül, és tegye teljessé a világát.

FELFEDEZŐ CSOMAG

FELFEDEZŐ CSOMAG

Járja a saját útját, akármilyen terepen vezet is át. A Felfedező csomag lehetővé teszi a Defender számára, hogy dacoljon a szokásokkal, és meghódítsa az ismeretlen tájakat.
KALAND CSOMAG

KALAND CSOMAG

Nyisson új területet szenvedélyének. A Kaland csomaggal felszerelt Defenderrel magabiztosan térhet le a kitaposott útról, és vághat neki a természet játszóterének.
COUNTRY CSOMAG

COUNTRY CSOMAG

A bakancs sárosan az igazi! Válassza a Country csomagot, és Defendere vidáman dacol majd az elemekkel, emlékezetessé téve minden utazást.
VÁROSI CSOMAG

VÁROSI CSOMAG

Hódítsa meg a betondzsungelt! Az Urban csomag olyan ellenállhatatlan stílussal, magabiztossággal és kiállással ruházza fel a Defendert, ami a kertváros hősévé teszi.

SEGÍTSENEK VÁLASZTANI!

Válaszoljon meg három rövid kérdést, és segítünk megtalálni az önhöz leginkább illő Defendert és tartozékcsomagot.
INDULÁS

FEDEZZE FEL!

LAND ROVER DEFENDER MODELLEK

LAND ROVER DEFENDER MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
GALÉRIA

GALÉRIA

A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

*A folyadéktérfogat az iparágban szokásos mérési módszer: azt mutatja, mennyi folyadékot tölthetnénk bele a csomagtartóba.