MI AZ A LAND ROVER INCONTROL?

Az incontrol olyan szolgáltatásokat és alkalmazásokat tartalmaz, amelyekkel zökkenőmentesen és biztonságosan tarthat digitális kapcsolatot a külvilággal, illetve Ladn Roverjával.

udg8YZIEnZM

A többmagos Intel processzorral felszerelt InControl a táblaszámítógépekhez hasonlóan vezérelhető az érintőképernyőről, a rendszer nagysebességű Ethernet kapcsolaton keresztül biztosít pontos navigációt, folyamatos kapcsolódást és szórakoztatást, szükség esetén segítséget hív, és így tovább. A Remote funkciók révén Ön okostelefonján keresztül a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet Land Roverjával. A vezetőtámogatás révén Ön zavartalanul élvezheti Land Roverja teljesítményét, akár a belvárosban parkol, akár a nyílt országúton vezet.

INCONTROL INFOTAINMENT

A Land Rover legfejlettebb fedélzeti infotainment rendszere nem csak a szórakoztatásáról gondoskodik: a navigációs rendszer mindenhová elkalauzolja, az első métertől az utolsóig. A biztonságosabb és élvezetesebb vezetést szolgáló Touch és Touch Pro rendszerek a Land Rover történetének legfejlettebb fedélzeti infotainment rendszerei. Okostelefonját csatlakoztatva alkalmazásokat is megnyithat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
FILM MEGTEKINTÉSE

yt:udg8YZIEnZM
MERIDIAN™ AUDIORENDSZER

Kedvenc zeneszámait olyan tisztán és pontosan élvezheti, mint még soha, hála a Meridian kivételes minőségű fedélzeti audiorendszerének. Válasszon a háromféle* Meridian audiorendszer közül. A Meridian audiorendszer Touch vagy Touch Pro rendszerrel egyaránt társítható; a Meridian Surround audiorendszer Touch Pro rendszerhez kérhető, míg a Meridian Signature audiorendszer kiemelkedő zenei élményt kínál.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
INCONTROL CSATLAKOZTATÁS

Autója fedélzetén mindenki könnyedén kapcsolatban maradhat a külvilággal, hála a zökkenőmentes élményt szavatoló Connect és Connect Pro csomagoknak. Land Roverjét a távolból is irányíthatja a Remote Essentials vagy Remote Premium szolgáltatásokon keresztül. A Protect vagy Secure Tracker opciók révén pedig saját magát és autóját is nagyobb biztonságban tudhatja.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
FILM MEGTEKINTÉSE

yt:il95_aRTnTQ
INCONTROL VEZETŐTÁMOGATÁS

Az InControl vezetőtámogató funkciók menet közben és parkolás során egyaránt vigyáznak az Ön épségére. A parkolás asszisztens* funkció segít elkerülni a horpadásokat és karcokat, ha szűk helyre kell beállnia. A különböző segédfunkciók segítenek a vezetőnek az úton tartania a tekintetét, figyelmeztetik a balesetekre és veszélyhelyzetekre, valamint riasztanak, ha lankad a vezető figyelme.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
FILM MEGTEKINTÉSE

yt:Fu5KSK8gEZ0

*Touch Pro Duo only available on New Range Rover Velar.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

MANAGE INCONTROL
Nézze meg, elérhető-ea Land Rover InControl az Ön országában
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Iratkozzon fel hírlevelünkre!