MI AZ A LAND ROVER INCONTROL?

Az Incontrol olyan szolgáltatásokat és alkalmazásokat tartalmaz, amelyekkel zökkenőmentesen és biztonságosan tarthat digitális kapcsolatot a külvilággal, illetve Land Roverjével.

A többmagos Intel processzorral felszerelt InControl a táblaszámítógépekhez hasonlóan vezérelhető az érintőképernyőről, a rendszer nagysebességű Ethernet kapcsolaton keresztül biztosít pontos navigációt, folyamatos kapcsolódást és szórakoztatást, szükség esetén segítséget hív, és így tovább. A Remote funkciók révén Ön okostelefonján keresztül a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet Land Roverjával. A vezetőtámogatás révén Ön zavartalanul élvezheti Land Roverja teljesítményét, akár a belvárosban parkol, akár a nyílt országúton vezet.

*Touch Pro Duo only available on New Range Rover Velar.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.