INCONTROL CSATLAKOZTATÁS

A PÁRATLAN SZÍNVONALÚ FEDÉLZETI KAPCSOLÓDÁST LEHETŐVÉ TEVŐ SZOLGÁLTATÁSOK AZ AUTÓBAN ÉS AZON KÍVÜL IS CSODÁLATOS ÉLMÉNYBEN RÉSZESÍTIK ÖNT ÉS UTASAIT. FILM MEGTEKINTÉSE VISSZA

CONNECT PRO - FUNKCIÓK

CONNECT FUNKCIÓK

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

A Wi-Fi Hotspot funkció 4G mobil wifi hálózatot hoz létre a Jaguar fedélzetén, így az utasok egyszerre akár 8 készülékkel csatlakozhatnak a világhálóra.
REMOTE PREMIUM

REMOTE PREMIUM

A legtöbb Android és Apple iOS okostelefonnal kompatibilis Remote Premium lehetővé teszi, hogy Ön a távolból is kapcsolatba léphessen autójával.
INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

Az InControl Apps funkció olyan járműre optimalizált, interaktív alkalmazás-csomag, amely egy USB porton keresztül lehetővé teszi a zenei streaminget, a felhő és lokáció alapú szolgáltatásokat, és egy sor további funkciót.

PROTECT - FUNKCIÓK

REMOTE ESSENTIALS

REMOTE ESSENTIALS

A Remote Essentials révén a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet Land Roverével - például ellenőrizheti az ajtózárak állapotát, vagy az üzemanyagszintet.
OPTIMALIZÁLT LAND ROVER ASSZISZTENCIA

OPTIMALIZÁLT LAND ROVER ASSZISZTENCIA

Ha járműve mozgásképtelenné válik, a tetőkonzol bal oldalán található gomb megnyomásával vagy a Land Rover InControl Remote okostelefonos alkalmazás Asszisztencia menüpontjából felveheti a kapcsolatot a Land Rover asszisztencia szolgálat munkatársaival.
SOS VÉSZHÍVÁS

SOS VÉSZHÍVÁS

Amennyiben Ön olyan balesetet szenvedett, amelyben kinyíltak a légzsákok, a rendszer telefonos kapcsolatot létesít a mentőszolgálattal, továbbá elküld nekik egy sor létfontosságú információt, így az Ön tartózkodási helyét is.

*On New Range Rover Velar, InControl Apps is available only with Smartphone Pack, not Connect Pro.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

*A 4G Wi-Fi csak bizonyos modelleken elérhető, használatához megfelelő mobil adatforgalmi előfizetés szükséges. A 4G mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.