AZ ÚJ RANGE ROVER

ÚTTÖRŐ INNOVÁCIÓ
AZ ÚJ RANGE ROVER
A Range Rover dicső múltja bővelkedik úttörő innovációkban, a márka továbbra is új mércét állít a precizitás és a minőség terén.

DIZÁJNT ELŐSEGÍTŐ INNOVÁCIÓK

A márka modern formai jövőképét az ultramodern fejlesztési eljárások és az ösztönösen kezelhető technológiák társítása hívja életre.

DESIGN ENABLING INNOVATION

Ennek tökéletes példája a lézerhegesztéssel előállított, harmonikusan kidolgozott tetődekoráció. A tökéletesen illeszkedő elemek olyan hatást keltenek, mintha egyetlen tömör darabból marták volna azokat, és ezáltal a jármű aerodinamikai teljesítményét is javítják. Az ajtó lekerekített pereme egyszerű, letisztult formában találkozik az üveggel, köszönhetően a rejtett illesztékeknek. A Range Rover digitális LED fényszórói élvonalbeli mikroprocesszort és 1,2 millió mikrotükröt alkalmaznak. Ezek egyszerre tizenhat tárgyra képesek fókuszálni, kitakarva a zavaró tükröződéseket. A világon elsőként alkalmazott, használaton kívül láthatatlan hátsó lámpatest működés közben élénk piros LED-ként jelenik meg, elsötétedve ugyanakkor fényes fekete rajzolatot ad.

NYUGODT MENEDÉK

Az aktív zajcsillapítás technológia és a kifinomult, többféle fémötvözetből felépülő vázszerkezet a ma létező egyik legcsendesebb utasteret eredményezi.

Az új generációs aktív zajcsillapítás technológia kiszűri a nem kívánatos hangokat, rezgéseket és egyéb zavaró tényezőket. Ezzel csökkenti a vezető és az utasok szellemi terhelését, így mindenki pihentebben érkezhet meg úti céljához. Ugyancsak világújdonságnak számítanak a fejtámaszokba beépített zajcsillapító hangszórók, amelyek személyre szóló csend-zónákat hoznak létre a felülmúlhatatlanul kifinomult utazási élmény érdekében. A Range Rover körül kívül elhelyezett mikrofonok, valamint négy gyorsulásszenzor figyeli a kerekek rezgéseit, az abroncsok gördülési zaját, valamint a motorhangokat, és a rendszer olyan hanghullámokat játszik le a gépkocsi 35 hangszóróján keresztül, amelyek kioltják ezeket a zajokat. A tökéletesített műszaki tartalom az aktív zajcsillapítás alkalmazása nélkül is, eleve 24 százalékkal csökkentette a zajátvitelt.

TÖKÉLETES INTEGRÁCIÓ

A valódi, modern luxus a tökéletesen integrált, minden pillanatban napra kész, fejlett funkciókról és szolgáltatásokról szól.

A fejlett funkciókat ‑ így az Amazon Alexát, a távvezérelt parkolás asszisztenst1, valamint a Pivi Pro2 infotainment rendszert ‑ tökéletesen integrálták, azok kiemelkedően hasznosak és egyszerűen használhatók. A vezeték nélküli szoftverfrissítés (SOTA) funkciónak köszönhetően a Range Rover az idő múlásával egyre tökéletesebb lesz.

VILLAMOSÍTOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

A Range Rover új architektúrája takarékos hajtásláncok, köztük a megnövelt hatótávolságú plug-in elektromos hybrid rendszer beépítését teszi lehetővé. 2024-ben érkezik a tisztán elektromos Range Rover, utat mutatva a márka jövőbeli villamosítása felé.

MINDENNAPOS UTAZÁSOK

75 SZÁZALÉK

A 113 kilométeres tisztán elektromos hatótávolság azt jelenti, hogy a mindennapi használatban az utazások 75 százaléka3 megtehető elektromos üzemmódban.

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

113 KM **

WLTP. Várható tényleges hatótávolság: akár 88 km.

CO2CO2 -KIBOCSÁTÁS (MIN.)

18 g/km **

Zéró károsanyag-kibocsátás elektromos üzemmódban.

NYILVÁNOS TÖLTÉS IDŐTARTAMA

<60 MINS

80 százalékra töltés időtartama: <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

A többféle fémötvözetből készült moduláris hosszmotoros architektúra (MLA-Flex) 50 tökéletes alapokat jelent a minden eddiginél magasabb színvonalú kényelemhez és kifinomultsághoz.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

A Range Rover új szerkezeti kialakítása a tömeg, a szilárdság és az ellenálló-képesség egyensúlyát biztosítja. Az új MLA-Flex vázszerkezet akár 50 százalékkal merevebb, a műszaki fejlesztések jóvoltából 24 százalékkal javult a zajátviteli teljesítmény. Az ultramodern fejlesztési technikák, a 260 ezer virtuális teszt, valamint a Range Rover prototípusokkal megtett 1,2 millió tesztkilométer együtt olyan robusztus, kifinomult járművet eredményezett, amely mértékadó minőséget nyújt.

FEDEZZE FEL!

KIEMELT RÉSZLETEK

KIEMELT RÉSZLETEK

A Range Rover jó példával jár elöl.
RANGE ROVER MODELLEK

RANGE ROVER MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.

**WLTP számadatok megtekintése.

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

12022 derekától elérhető.

2A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

3Kizárólag otthoni töltést feltételezve. A Range Rover ügyfeleitől gyűjtött anonim adatok alapján.

4A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.