AZ ÚJ RANGE ROVER

LEGFONTOSABB RÉSZLETEK

KIFINOMULTSÁG ÉS FÉNYŰZÉS

A Range Rover modern luxusa és kortalan kifinomultsága. Minden utazás megismételhetetlen alkalom.

KIFINOMULT UTAZÁSI ÉLMÉNY

A Range Rover minden apró részlete hamisítatlanul prémium utazási élményt nyújt, a motorosan behúzható ajtóktól* a 'forróköves' masszázsülésekig.

FELSŐ KATEGÓRIÁS KOMFORT

Az Executive Class hátsó ülések a négyszemélyes utasterekre jellemző kényelmet az ötszemélyes járművek sokoldalúságával kombinálják, a hátsó érintőképernyős kezelőfelülettől kezdve az opciós Komfort+ csomagig.

MINDENKINEK JUT HELY

A hétüléses Long Wheelbase modell fűthető félanilines bőrüléseivel, USB C töltőaljzataival és olvasólámpáival páratlan utazási élményt kínál hét felnőtt utasa számára.

TÖBB HELY A PIHENÉSRE

Tegye még teljesebbé a Range Rover jellegzetes osztott csomagtér-ajtajának funkcionalitását a csomagtartóból kihajtható, bőrpárnás ülésekkel, valamint az ide tervezett hangszórókkal és világítással.
AKTÍV ZAJCSILLAPÍTÁS

AKTÍV ZAJCSILLAPÍTÁS

Az új generációs aktív zajcsillapítás funkció a világon első ízben a fejtámaszokba beépített hangszórókat alkalmaz. Ezek révén olyan csend-zónákat képes létrehozni a rendszer, amelyek a hangszigetelő laminált ablaküvegekkel együtt békés menedéket teremtenek a fedélzeten a külvilág zajától.
UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PRO

UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PRO

Az opciós PM2,5 szűrőrendszer és nanoeTM X technológia jelentős mértékben csökkenti a szagok, baktériumok és allergén anyagok koncentrációját, beleértve a SARS-COV-2 vírust, míg a CO2-szabályozási rendszer az utastéri széndioxid-szint szabályozása révén javítja az utasok éberségét és közérzetét.
NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

A vezető, az első utas, valamint a második üléssoron utazók külön-külön, személyes igényeik szerint szabályozhatják a hőmérsékletet, illetve a befújt levegő erősségét.

ÖSZTÖNÖS TECHNOLÓGIÁK

Tökéletesen integrált kapcsolódási és kényelmi funkciók az út minden méterén.

CLEARSIGHT BELSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

Az opciós funkció6 akadálymentes kilátást biztosít a jármű mögötti útszakaszra. Az antennaházban elhelyezett kamera élő képet közvetít a visszapillantó tükörbe, így Ön akkor is zavartalanul tekinthet hátra, ha utasokat vagy nagyméretű csomagokat szállít.

FOKOZOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

A Range Rover a márka valaha épített legfejlettebb hajtásláncait alkalmazza, minden eddiginél kiválóbb menetteljesítményeket, valamint takarékos és kifinomult üzemet biztosítva.

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

A Range Rover új, megnövelt hatótávolságú plug-in hybrid** hajtáslánccal is rendelhető. A 3,0 literes, hathengeres Ingenium benzinmotor és a 105kW-os villanymotor kombinációja P440e vagy P510e kivitelben elérhető. A Váltson elektromosra a Land Roverrel fejezetben részletesen olvashat a hibrid hajtásláncok előnyeiről, valamint választ kaphat esetleges kérdéseire.

PLUG-IN HYBRID MŰSZAKI ADATOK[1]

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

113 KM


WLTP. Várható tényleges hatótávolság: akár 80 km.

CO2 -KIBOCSÁTÁS

< 18 G/KM


Elektromos üzemben nulla károsanyag-kibocsátással közlekedhet. 

OTTHONI TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

5 ÓRA


Akár 100%-ig, 7kW váltóáramú otthoni töltő alkalmazásával.

NYILVÁNOS TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

< 60 PERC


Töltés akár 80%-ig nem egészen 60 perc alatt, 50kW egyenáramú gyorstöltő alkalmazásával
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Az Adaptive Dynamics rendszer a karosszéria és a kormánymű elmozdulását másodpercenként akár 500-szor ellenőrizve biztosít függőleges kilengésektől és erőteljes oldaldőléstől mentes rugózást. A rendszer a lengéscsillapító fokozatmentesen szabályozásával reagál a vezető parancsaira és az útról kapott visszajelzésekre.
ELEKTRONIKUSAN AKTÍV ZÁRHATÓ HÁTSÓ DIFFERENCIÁLMŰ

ELEKTRONIKUSAN AKTÍV ZÁRHATÓ HÁTSÓ DIFFERENCIÁLMŰ

Az elektronikusan zárható hátsó differenciálmű korlátozza a hátsó kerekek megcsúszását, ezáltal ívmenetben fokozott erőátviteli képességet, terepen jobb tapadást biztosít.
NYOMATÉKVEKTOR-SZABÁLYOZOTT FÉKRENDSZER

NYOMATÉKVEKTOR-SZABÁLYOZOTT FÉKRENDSZER

A nyomatékvektor-szabályozott fékrendszer közvetlen, pontosan szabályozható kanyarvételi képességet és vezethetőséget biztosít akár a legszűkebb fordulókban is. Az elektronikus vezérlésű differenciálmű és fékrendszer ívmenetben folyamatosan szabályozza a hajtóerő megosztását a négy kerék között.
ELEKTRONIKUS LÉGRUGÓZÁS DYNAMIC RESPONSE RENDSZERREL PRO

ELEKTRONIKUS LÉGRUGÓZÁS DYNAMIC RESPONSE RENDSZERREL PRO

Az elektronikus légrugózás előre felkészíti a Range Rovert a kanyarokra, ezzel zavartalan kényelmet biztosítva az utasok számára. A Dynamic Response Pro rendszer aktív elektronikus oldaldőlés-szabályozás (eARC) révén javítja a vezethetőséget.

KIVÉTELES KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

A Range Rover zavartalan kényelmet, kiegyensúlyozott rugózást és magabiztos viselkedést kínál aszfalton és terepen egyaránt.

Összkerék-kormányzás

A Land Rovernél első ízben kínált összkerék-kormányzás az alapfelszereltség részét képezi, a rendszer a nagysebességű stabilitást a kiemelkedő kissebességű manőverező-képességgel kombinálva minden eddiginél kifinomultabb menettulajdonságokat biztosít. Ez minden idők legjobban manőverezhető Range Rovere.

VONTATÁS

Akár 3500 kilogrammos vontatóképessége révén a Range Rover a legnehezebb vontatási feladatokkal is könnyedén megbirkózik. Az elektromosan kihajtható vonóhorog, a fejlett utánfutó tolatásvezérlő rendszer, a vontatási segédlet és az utánfutó stabilitás asszisztens funkciók révén a Range Rover a létező legkifinomultabb, leghatékonyabb módon vontathat.

GÁZLÓMÉLYSÉG

A Range Rover maximális gázlómélysége 900 mm8. A 3D panoráma kamera részeként elérhető gázlómélység-érzékelő rendszer a külső tükrökben elhelyezett szenzorokkal méri a vízmélységet, és tájékoztat, ha az megközelítette a maximálisan megengedett mélységet. A szabályozó rendszer rossz látási viszonyok között is valós idejű tájékoztatást kínál.

VÁLASSZA KI ÚJ RANGE ROVERÉT

Igazítsa személyes igényeihez Range Roverét: válasszon a rendelkezésre álló modellek, motorok és felszereltségi csomagok közül.

Sunset Gold (selyemfényű) | First Edition | Ötüléses, normál tengelytávú

EGYEDI VAGY ELŐRE ÖSSZEÁLLÍTOTT KONFIGURÁCIÓK

Válasszon modellt, motort és felszereltségi csomagot, majd tegye teljesen egyedivé járművét a karosszériaszín, a keréktárcsák és az utastéri opciók széles kínálatából válogatva. Vagy, ha inkább ránk bízná a döntést, a Land Rover Design négy különböző, előre összeállított konfigurációt - köztük a Sunset Gold színű First Edition kivitelt - kínál, amelyek a Range Rover legkiválóbb adottságait csillogtatják meg.

INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ

RANGE ROVER MODELLEK

RANGE ROVER MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Kifinomult. Prémium. Exkluzív.
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

Tegye egyedivé Range Roverét.

*Az elektromos ajtóbehúzó 2022 elejétől rendelhető a hosszú tengelytávú, és 2022 derekától a normál tengelytávú kivitelekhez.
*
*2022 januárjától.

[1]A feltüntetett értékek gyártói becslések. Azokat felváltják a hivatalos EU tesztadatok, amint elérhetővé válnak. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, valamint felszerelt kerekek és tartozékok függvényében változhatnak. Teljesen feltöltött akkumulátorral mért értékek.

1Autóját felkészítettük az Apple CarPlay® funkcióra. Az Apple CarPlay® szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.
2Autóját felkészítettük az Android AutoTM funkcióra. Az Android AutoTM szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ weboldalt.
3A Connected Navigation szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
4A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
5A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás. A szolgáltatásra vonatkozó tisztességes használat elvéről az InControl Pivi Pro felhasználói feltételekben olvashat a landrover.com/pivi-pro-terms weboldalon. A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ. A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot.
6 Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.
7Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét.
8Mielőtt vízbe hajtana, ellenőrizze az útvonalat és a kijáratot.
Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.
A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com Inc. és leányvállalatai által bejegyzett védjegyek. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.

Az Apple CarPlay® az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.
Az Android AutoTM a Google LLC. védjegye.
Az App Store az Apple Inc. védjegye.
A Google Play áruház a Google LLC védjegye.
A MeridianTM a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A TrifieldTM és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. bejegyzett védjegye.