FLOTTA ÜGYFÉLKAPCSOLATOK

GAZDASÁGOS ÉS HATÉKONY TÁMOGATÁS ÜZLETI ÜGYFELEINK SZÁMÁRA
FLOTTA ÜGYFÉLKAPCSOLATOK

KÖLTSÉGHATÉKONY KARBANTARTÁS

Bármely Land Rover típusra esik a választása, biztos lehet annak kiemelkedő terepalkalmasságában és megbízhatóságában. Ha pedig vállalkozóként használja járművét, megnyugtató a tudat, hogy mindig számíthat ránk.

LAND ROVER ASSZISZTENCIA

A Land Rover Asszisztencia olyan teljes körű asszisztencia program, amely a Land Rover tulajdonosok számára minden helyzetben megnyugtató megoldást biztosít. A program teljes körű, kategóriaelső színvonalú támogatást nyújt közúti vészhelyzetek esetén, legyen szó meghibásodás vagy baleset következtében bekövetkező mozgásképtelenségről, vagy olyan apró incidensről, mint egy defekt. Ügyfeleink a gyártói garancia teljes időtartama alatt, három éven át élvezhetik a Land Rover Asszisztencia előnyeit.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

CSEREAUTÓ / HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

A Land Rover márkakereskedői kényelmi szolgáltatások széles választékával igyekeznek gondoskodni arról, hogy Önnek a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülöznie járművét. Márkakereskedőink elhozzák járművét otthonából vagy munkahelyéről, majd visszaviszik azt oda, vagy csereautót biztosítanak Önnek (amennyiben elérhető; előzetes foglalás szükséges.)
FORDULJON MÁRKAKERESKEDŐJÉHEZ