INCONTROL CSATLAKOZTATÁS

A PÁRATLAN SZÍNVONALÚ FEDÉLZETI KAPCSOLÓDÁST LEHETŐVÉ TEVŐ SZOLGÁLTATÁSOK AZ AUTÓBAN ÉS AZON KÍVÜL IS CSODÁLATOS ÉLMÉNYBEN RÉSZESÍTIK ÖNT ÉS UTASAIT.
FILM MEGTEKINTÉSE
VISSZA

TOP
CONNECT PRO

A kizárólag a Touch Pro szolgáltatással együtt rendelhető Connect Pro olyan funkciókat tartalmaz, mint az InControl alkalmazások, a Wi-Fi Hotspot, a Remote Premium és a Pro szolgáltatások. A rendszer fokozott élményt biztosít az autóban és azon kívül is, élvezetesebbé teszi az utazást, és gondoskodik az utasok kapcsolódásáról

FILM MEGTEKINTÉSE
yt:3FB6ZSKamGs
CONNECT PRO - FUNKCIÓK
PRO SERVICES
A Touch Pro rendszerhez a Connect Pro csomag részeként elérhető Pro szolgáltatások egy sor különleges online navigációs funkciót tartalmaznak
TOVÁBBI RÉSZLETEK
WI-FI HOTSPOT
A Wi-Fi Hotspot funkció 4G mobil wifi hálózatot hoz létre a Jaguar fedélzetén, így az utasok egyszerre akár 8 készülékkel csatlakozhatnak a világhálóra.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
REMOTE PREMIUM
A legtöbb Android és Apple iOS okostelefonnal kompatibilis Land Rover InControl Remote alkalmazások lehetővé teszik, hogy Ön a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphessen autójával**
TOVÁBBI RÉSZLETEK
INCONTROL ALKALMAZÁSOK
Az InControl Apps funkció olyan járműre optimalizált, interaktív alkalmazás-csomag, amely egy USB porton keresztül lehetővé teszi a zenei streaminget, a felhő és lokáció alapú szolgáltatásokat, és egy sor további funkciót*.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
CONNECT

A Connect három alapvető szolgáltatást tartalmaz: az InControl alkalmazásokat, amely lehetővé teszi, hogy a fedélzeti érintőképernyőn keresztül kezeljünk kompatibilis okostelefonos alkalmazásokat; a Wi-Fi Hotspotot, amelyhez egyszerre akár nyolc készülék csatlakozhat; valamint a Remote Premium funkciót, hogy a távolból is kapcsolatba léphessünk autónkkal.

CONNECT FUNKCIÓK
WI-FI HOTSPOT
A Wi-Fi Hotspot funkció 4G mobil wifi hálózatot hoz létre a Jaguar fedélzetén, így az utasok egyszerre akár 8 készülékkel csatlakozhatnak a világhálóra.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
REMOTE PREMIUM
A legtöbb Android és Apple iOS okostelefonnal kompatibilis Remote Premium lehetővé teszi, hogy Ön a távolból is kapcsolatba léphessen autójával.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
INCONTROL APPS
Az InControl Apps funkció olyan járműre optimalizált, interaktív alkalmazás-csomag, amely egy USB porton keresztül lehetővé teszi a zenei streaminget, a felhő és lokáció alapú szolgáltatásokat, és egy sor további funkciót.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
PROTECT

A Protect szolgáltatáscsomag a Remote funkciókat, az optimalizált Land Rover asszisztencia szolgáltatást, valamint az SOS vészhívás funkciót tartalmazza. Ellenőrizze a távolból az üzemanyagszintet, győződjön meg arról, nem hagyta-e nyitva az ablakokat, ajtókat, találja meg autóját egy zsúfolt parkolóban, és így tovább - mindezt okostelefonjáról. Ha járműve mozgásképtelenné válik, az optimalizált Land Rover asszisztencia szolgáltatás továbbítja tartózkodási helyét, valamint a jármű diagnosztikai adatait a segélyszolgálatnak. Amennyiben súlyos balesetet szenvedett, az SOS vészhívás tájékoztatja a mentőszolgálatot az Ön tartózkodási helyéről, valamint telefonos kapcsolatot teremt velük.**

PROTECT - FUNKCIÓK
REMOTE ESSENTIALS
A Remote Essentials révén a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet Land Roverével - például ellenőrizheti az ajtózárak állapotát, vagy az üzemanyagszintet.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
OPTIMALIZÁLT LAND ROVER ASSZISZTENCIA
Ha járműve mozgásképtelenné válik, a tetőkonzol bal oldalán található gomb megnyomásával vagy a Land Rover InControl Remote okostelefonos alkalmazás Asszisztencia menüpontjából felveheti a kapcsolatot a Land Rover asszisztencia szolgálat munkatársaival.
SOS VÉSZHÍVÁS
Amennyiben Ön olyan balesetet szenvedett, amelyben kinyíltak a légzsákok, a rendszer telefonos kapcsolatot létesít a mentőszolgálattal, továbbá elküld nekik egy sor létfontosságú információt, így az Ön tartózkodási helyét is.
SECURE TRACKER

A Secure Tracker nyomkövető technológiát alkalmazva riaszt, ha lopási kísérletet észlel, és tájékoztatja az illetékes hatóságokat a jármű tartózkodási helyéről, hogy minél hamarabb megtalálhassák azt.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

*On New Range Rover Velar, InControl Apps is available only with Smartphone Pack, not Connect Pro.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

*A 4G Wi-Fi csak bizonyos modelleken elérhető, használatához megfelelő mobil adatforgalmi előfizetés szükséges. A 4G mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

MANAGE INCONTROL
Nézze meg, elérhető-ea Land Rover InControl az Ön országában
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Iratkozzon fel hírlevelünkre!