PIVI ÉS PIVI PRO TÁMOGATÁS

ÍGY HASZNÁLJA ÚJ LAND ROVER SZÓRAKOZTATÓ RENDSZERÉT ÉS ONLINE FUNKCIÓIT

ÍGY HASZNÁLJA A PIVI ÉS PIVI PRO RENDSZEREKET, VALAMINT AZ ONLINE FUNKCIÓKAT

ADATELŐFIZETÉS

Ha Ön érvényes szerződéssel rendelkezik, a Pivi Pro1 és az Online csomag2 biztosítja a teljes körű online szolgáltatásokhoz szükséges adatmennyiséget. A kezdetben egyéves Online csomag2 előfizetés és a hároméves Connected Navigation Pro1 előfizetés révén mindenhez hozzáférhet, amire csak utazása során szüksége lehet. Élvezze a korlátlan Online Media Music2 zenei streaming szolgáltatást és a Live alkalmazásokat a 4G online adatkapcsolatnak köszönhetően.

ELSŐ LÉPÉSEK

INCONTROL FIÓK LÉTREHOZÁSA
KÖVESSE AZ INDULÁS VARÁZSLÓT

CSATLAKOZZON FELHASZNÁLÓI FIÓKJAIHOZ ÉS SZEMÉLYES ESZKÖZEIHEZ

FELHASZNÁLÓI FIÓKOK CSATLAKOZTATÁSA

FELHASZNÁLÓI FIÓKOK CSATLAKOZTATÁSA

Az Online csomag2 maximális kihasználásához társítsa InControl fiókját a rendszerhez, így böngészheti és társíthatja a különféle külső féltől származó tartalmakat és szolgáltatásokat. A Pivi Pro alkalmazási tálcájáról válassza ki a 'Fiókok összekapcsolása' ikont, és keressen rá a csatlakoztatni kívánt alkalmazásra. Olvassa be a QR kódot okostelefonjával, vagy válassza az 'E-mail küldése' opciót, és a rendszer elküldi Önnek a belépési oldal linkjét.

Amint megtörtént a kapcsolódás, elkezdheti autójában használni a szolgáltatást. Az autóval összekapcsolt szolgáltatások ikonként láthatók az alkalmazás tálcán, médiaforrásként a médialejátszóban.
OKOSTELEFON CSATLAKOZTATÁSA

OKOSTELEFON CSATLAKOZTATÁSA

Az Okostelefon csomag lehetővé teszi, hogy az alkalmazásokat biztonságosan és kényelmesen használja a Pivi és Pivi Pro1 rendszereken keresztül, az alábbi funkciók segítségével:

Apple CarPlay® 3
Android AutoTM 4

Az Apple CarPlay® 3 használatához az iOS legújabb verziójára lesz szüksége iPhone-ján, valamint engedélyeznie kell Siri ®  működését. Az Android AutoTM 4 használatához telepítse a legújabb Android Auto alkalmazást, valamint engedélyezze a Google voice assistant funkciót Google készülékén. Megfelelő USB kábel segítségével csatlakoztassa készülékét a középkonzoli tárolórekesz csatolófelületéhez.

IGUIDE

Az iGuide alkalmazás virtuális útmutató és digitális felhasználó kézikönyv, amellyel egyszerűen felfedezheti és megismerheti új Land Rover járműve, illetve az InControl rendszer legfontosabb funkcióit és kezelhetőségét - mindezt mobil készülékén keresztül, így minden kérdésére bármikor megtalálja a választ. Az alkalmazás letöltéséhez keressen rá a ‘Land Rover iGuide’ alkalmazásra az AppStore-ban vagy a Google Play áruházban.

Gy.I.K.

HOGYAN FRISSÍTHETEM A NAVIGÁCIÓS RENDSZER TÉRKÉPEIT?

Amíg aktív online navigációs előfizetéssel1 rendelkezik, a rendszer automatikusan frissíti a térképeket. Az online navigációs előfizetés rendszerint ingyenesen rendelkezésére áll a kezdeti garanciális időszakra; a továbbiakban újítsa meg előfizetését, és mindig a legfrissebb térképek állnak majd rendelkezésére.

EGYSZERRE HÁNY BLUETOOTH KÉSZÜLÉK PÁROSÍTHATÓ VAGY CSATLAKOZTATHATÓ?

Összesen tíz Bluetooth készülék párosítható, egyszerre kettő készülék - telefon vagy médialejátszó - csatlakoztatható. A Pivi/Pivi Pro1 az elsőként társított készüléket tekinti elsődleges eszköznek. Ez később a Beállításokban módosítható: Beállítások > Összes > Kapcsolódás > Bluetooth > kattintson a módosítani kívánt készülékre.

HOGYAN ÚJÍTHATOM MEG AZ INCONTROL SZOLGÁLTATÁSOKAT?

Amikor lejár az InControl szolgáltatás előfizetése, kap egy e-mailt, amely tartalmazza az InControl szolgáltatások megújítására szolgáló linket. Ha ezt az e-mailt nem kapta meg, vagy a link már nem érvényes, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL SZEMÉLYES ADATAIMAT?

Miután eladná járművét, törölnie kell annak adatait személyes InControl fiókjából. Lépjen be az InControl portálra, válassza a jobb oldalon látható ‘Jármű beállítások’ opciót, majd lépjen be a 'Jármű eltávolítása' menübe. A 'Jármű eltávolítása' opcióra kattintva minden járműadatot eltávolíthat InControl fiókjából. Ehhez meg kell adnia InControl jelszavát. A Pivi/Pivi Pro1 rendszerben a Beállítások > Összes > Profil beállítások menüpontban választhatja ki a törölni kívánt profilt. Ha frissen vásárolt használt autót, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel.

GONDOSKODNOM KELL ADATKAPCSOLATRA ALKALMAS SIM-KÁRTYÁRÓL?

Nem. Járműve beépített SIM-kártyával rendelkezik, amellyel a következőket veheti igénybe:

1.    Online navigációs rendszer online funkciói/szolgáltatásai1
2.    Wifi hotspot6
3.    Online csomag funkciói/szolgáltatásai2

Ezen szolgáltatások csak érvényes előfizetés birtokában használhatók. Az előfizetés tartalmazza a mobil adathozzáférést, így előfizetése érvényességi ideje alatt nem lesz szüksége további adatforgalmi szerződésre vagy SIM-kártyára.

HOGYAN VÁLASZTHATOK KI KÜLÖNBÖZŐ TÉRKÉP NÉZETEKET A VIRTUÁLIS MŰSZERFAL KIJELZŐN?

Az interaktív digitális műszerfal elrendezését a kormánykerékről, a Beállításokba belépve módosíthatja. Járműtől függően további digitális műszerfal beállítások is elérhetők lehetnek. Ezek a Pivi Pro elsődleges Beállítások > Navigációs rendszer > Digitális műszerfal menüben érhetők el.

MERRE TOVÁBB?

SZEMÉLYES LAND ROVER INCONTROL WEBOLDALAM

SZEMÉLYES LAND ROVER INCONTROL WEBOLDALAM

Lépjen be InControl fiókjába.
AZ ÚJ DEFENDER FELFEDEZÉSE

AZ ÚJ DEFENDER FELFEDEZÉSE

Abszolút mindenre készen áll.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

Az InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android Auto a Google LLC. védjegye.

1Az online navigáció szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyek a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

2A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

3Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

4Autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a www.android.com/auto/ weboldalt.

5A Land Rover Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
A Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

6A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás.