PIVI ÉS PIVI PRO SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK GY.I.K.

PIVI ÉS PIVI PRO SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK GY.I.K.

A Pivi és a Pivi Pro1 az eddigi legösztönösebben kezelhető szórakoztató rendszereink. Könnyen üzembe helyezhetők, és még egyszerűbben használhatók. Esetleges kérdéseire választ találhat a praktikus Gy.I.K. fejezetben.

PIVI ÉS PIVI PRO

OPEN ALL
RÁDIÓ ÉS MÉDIALEJÁTSZÓ
USB CSATLAKOZÁS
ONLINE CSOMAG
TESTRE SZABÁS
BEÁLLÍTÁSOK ÉS KEZELŐSZERVEK
HANGVEZÉRLÉS
ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

NAVIGÁCIÓ

OPEN ALL
TÉRKÉP NÉZETEK ÉS KEZELÉS
ÚTBAIGAZÍTÁS
ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK
BEÁLLÍTÁSOK

ELŐFIZETÉSEK

OPEN ALL
ELŐFIZETÉSEK
VÁSÁRLÁS ÉS AKTIVÁLÁS
INCONTROL SZOLGÁLTATÁSOK LEMONDÁSA
SZEMÉLYES BEÁLLÍTÁSOK

CSATLAKOZTATÁS

OPEN ALL
WI-FI AND HOTSPOT
SIM-KÁRTYA ÉS ADATFORGALOM
BLUETOOTH
MOBILTELEFON

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

OPEN ALL
SZOFTVERFRISSÍTÉSEK
PROBLÉMAMEGOLDÁS

FILMEK MEGTEKINTÉSE

KORMÁNYKERÉK

KORMÁNYKERÉK

A kormánykeréken elhelyezett gombokkal ösztönösen kezelheti a fedélzeti rendszereket. Még kényelmesebbé teszi a használatot a személyre szabható gomb.
HANGVEZÉRLÉS

HANGVEZÉRLÉS

A kormánykeréken elhelyezett gomb megnyomásával aktiválható hangvezérlés funkció lehetővé teszi, hogy szóbeli parancsokkal hajtson végre bizonyos feladatokat.
BEÁLLÍTÁSOK

BEÁLLÍTÁSOK

A könnyen kezelhető, áttekinthető Pivi Pro beállításokon keresztül egy sor olyan funkcióhoz férhet hozzá, amelyekkel járművét tökéletesen egyéni igényeihez alakíthatja.
MÉDIA

MÉDIA

Kedvenc rádióállomásait sorba rendezve könnyen lépkedhet a csatornák között, vagy néhány mozdulattal lejátszhatja az okostelefonján tárolt vagy külső alkalmazások által médiaelemeket.
CLEARSIGHT GROUND VIEW TALAJNÉZETI KÉP

CLEARSIGHT GROUND VIEW TALAJNÉZETI KÉP

A ClearSight Ground View talajnézeti kép a 3D panoráma kamera segítségével jeleníti meg a jármű első kerekei körüli talajt, ezzel leegyszerűsítve a navigálást.
VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

A ClearSight visszapillantó tükör egyetlen gombnyomással a hátra tekintő kamera képét jeleníti meg valós időben, és ezzel akadálytalanul rálátást biztosít a jármű mögötti útszakaszra.
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

Kábel és csatlakoztatás nélkül töltheti kompatibilis okostelefonját menet közben. Helyezze telefonját a töltőtálcára, és már indulhat is.

NEM TALÁLJA, AMIT KERES?

Megválaszolatlan kérdéseivel forduljon hozzánk vagy kereskedőjéhez.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android Auto a Google LLC. védjegye.

1A Connected Navigation szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

2Az Ön autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

3Az Ön autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

4A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

5A Land Rover Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
A Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

6 A Secure Tracker és Secure Tracker Pro szolgáltatások használatához kezdeti aktiválás, valamint hálózati lefedettség szükséges. 12 hónapos előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani, illetve a garanciális időtartamhoz lehet igazítani.

7Mielőtt vízbe hajtana, ellenőrizze az útvonalat és a kijáratot.

8A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás.

9A frissítéshez adatkapcsolatra lesz szükség.