INCONTROL ALKALMAZÁSOK

INCONTROL ALKALMAZÁSOK

INCONTROL ALKALMAZÁSOK TELEPÍTÉSE

1. LÉPÉS

1. LÉPÉS

Az InControl alkalmazás a legtöbb Android vagy Apple iOS rendszerű okostelefonon elérhető. Ellenőrizze készüléke kompatibilitását.
2. LÉPÉS

2. LÉPÉS

Töltse le okostelefonjára az InControl alkalmazások indítóprogramját, és futtassa azt. A sikeres telepítést követően nyissa meg az alkalmazást. LETÖLTÉS APPLE IOS-RE LETÖLTÉS ANDROIDRA
3. LÉPÉS

3. LÉPÉS

A rendszer felkéri, hogy a beállítás befejezéséhez kövesse az automatikus gyorsindítás útmutatót. Immár csatlakoztathatja telefonját Land Roveréhez az InControl alkalmazások segítségével.

CSATLAKOZTASSA TELEFONJÁT AZ INCONTROL ALKALMAZÁSOK SEGÍTSÉGÉVEL

1. LÉPÉS CSAK ANDROID KÉSZÜLÉKEK ESETÉN

1. LÉPÉS CSAK ANDROID KÉSZÜLÉKEK ESETÉN

Android készülékek esetén: először párosítsa és csatlakoztassa telefonját az autóhoz a Land Rover Bluetooth segítségével (telefonhívások és audio streaming céljára). Erre a lépésre iOS készülékek esetén nincs szükség.
2. LÉPÉS

2. LÉPÉS

Győződjön meg arról, hogy készüléke nincs lezárva, illetve nyissa ki / távolítsa el az esetleges tokokat vagy védőburkolatokat (egyes tokok becsukva zárolják a telefont.)
3. LÉPÉS

3. LÉPÉS

A telefonhoz mellékelt USB kábel segítségével csatlakoztassa telefonját az autó fedélzeti USB aljzatához.
4. LÉPÉS

4. LÉPÉS

Ha Ön iPhone készüléket használ, és az InControl Apps még nem fut, a rendszer felkéri, hogy nyissa meg az alkalmazást. Ha Ön Android készüléket használ, a rendszer felkínálja a Mindig engedélyez lehetőséget, amivel a jövőben elkerülheti a rákérdezést.
5. LÉPÉS

5. LÉPÉS

Az érintőképernyőn válassza az InControl alkalmazások opciót. Az InControl alkalmazásokon keresztül kizárólag a Land Rover által jóváhagyott alkalmazások használhatók. Ezek némelyikének használatához előfizetésre lehet szükség.
6. LÉPÉS

6. LÉPÉS

Az érintőképernyőn válasszon a következő lehetőségek közül: View (alkalmazások használata hang nélkül) vagy View and Listen (alkalmazások használata hanggal, pl. zenelejátszó, telefonhívások.).

APPLE IOS BIZTONSÁGI FRISSÍTÉSEK

Az iOS 9 és újabb operációs rendszerek legújabb biztonsági frissítésének részeként az InControl Apps röviden jóváhagyását kéri, mielőtt bármely kompatibilis alkalmazást engedélyezné az autóban.

ÚJ BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

ÚJ BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az engedélyezésre váró alkalmazások szürke színnel jelennek meg, és az engedélyezés elvégzéséig nem használhatók.
ENGEDÉLYEZÉS

ENGEDÉLYEZÉS

A Land Rovere érintőképernyőjén válassza ki a megnyitni kívánt, szürke alkalmazást, majd kövesse a bal oldalon megjelenő utasításokat. A folyamat közben kétszer is engedélyeznie kell okostelefonján. Ezt a folyamatot minden egyes alkalmazás esetében csak egyszer kell elvégeznie.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Elképzelhető, hogy okostelefonján nem a legfrissebb szoftver fut. A telefon Beállítások menüjében ellenőrizze, hogy rendelkezésre áll-e szoftverfrissítés.

LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS

MY LAND ROVER INCONTROL WEBOLDAL

MY LAND ROVER INCONTROL WEBOLDAL

Regisztráljon a My Land Rover InControl szolgáltatásra, ahol személyre szabhatja beállításait és kezelheti személyes InControl funkcióit.
LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS

LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS

Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen a LAND ROVER InControl szolgáltatásról.
Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A Land Rover InControl felhasználási feltételei.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.