INCONTROL SECURE

INCONTROL SECURE
LOPÁSRIASZTÁS

LOPÁSRIASZTÁS

Amennyiben autója automatikus lopásriasztást indít be, az Ön készülékén riasztás képernyő jelenik meg. A riasztás az InControl Remote alkalmazásban és az InControl weboldalon is látható. Kérjük, a képernyőn leírtak szerint vegye fel a kapcsolatot a nyomkövető központtal. Biztonsági okokból ilyenkor a weboldal és az alkalmazás minden funkciója blokkolásra kerül.
SZÁLLÍTÁSI ÜZEMMÓD

SZÁLLÍTÁSI ÜZEMMÓD

A szállítási üzemmód lehetővé teszi, hogy járművét a lopási riasztás beindítása nélkül vontassák vagy szállítsák vonaton, tréleren. A funkció a Remote okostelefonos alkalmazásból vagy az InControl weboldalról aktiválható. Ha bekapcsolta, a következő 10 órában nem küld riasztást a jármű, ha álló motorral mozgatják. Az összes többi automatikus lopásriasztás (akkumulátor leválasztása, TCU/GSM/GPS antenna befolyásolása) aktív marad.
SZERVIZ ÜZEMMÓD

SZERVIZ ÜZEMMÓD

Ha karbantartásra vagy javításra szervizbe adja járművét, kapcsolja be a szerviz üzemmódot, hogy elkerülhesse a riasztást. A funkció a Remote okostelefonos alkalmazásból vagy az InControl weboldalról aktiválható. Ha bekapcsolta, a következő 10 órában nem küld riasztást a jármű.

LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS

MY LAND ROVER INCONTROL WEBOLDAL

MY LAND ROVER INCONTROL WEBOLDAL

Regisztráljon a My Land Rover InControl szolgáltatásra, ahol személyre szabhatja beállításait és kezelheti személyes InControl funkcióit.
LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS

LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS

Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen a Land Rover InControl szolgáltatásról.
Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A Land Rover InControl felhasználási feltételei.

*If the vehicle needs to be put in Transport Mode or Service Mode for more than 10 hours, please contact the Tracking Call Centre to request assistance.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.