SIM-KÁRTYA BEHELYEZÉSE

SIM-KÁRTYA BEHELYEZÉSE

SIM-KÁRTYA BEHELYEZÉSE

A fedélzeti online szolgáltatások aktiválásához megfelelő adatforgalmi előfizetéssel rendelkező SIM-kártyát kell behelyeznie az autóba. Ilyen kártyát mobil szolgáltatójától igényelhet.

1. LÉPÉS

1. LÉPÉS

Az autójában található infotainment rendszertől függően a következő méretű SIM kártya kompatibilis:

• InControl Touch Pro: Micro SIM
• InControl Touch / Touch Plus: Standard SIM
2. LÉPÉS

2. LÉPÉS

Győződjön meg arról, hogy a SIM-kártyát teljesen behelyezte; az arany színű érintkezők felül legyenek, a kártya rövid oldala kifelé nézzen. A SIM-kártyát akkor illesztette be megfelelően, ha az nem lóg ki a nyílásból.

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Autójának általános beállítások menüpontjából nyissa meg a kapcsolódási beállításokat. A Wi-Fi Hotspot aktiválásához a Hotspot gombot csúsztassa el jobbra, ON (BE) állásba. A Hotspot beállításokra kattintva megtekintheti a fedélzeti Wi-Fi Hotspot hozzáféréséhez szükséges jelszót.
LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS

LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS

Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen a LAND ROVER InControl szolgáltatásról.
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A Land Rover InControl felhasználási feltételei.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.